..:: Kees Van Hoek Architect ::..

PR-WS-WONINGBOUW-Maquette small.jpg

Het bouwen van uw eigen woning is heel bijzonder.
Dit doet u waarschijnlijk maar ťťn keer in uw leven. En het is waarschijnlijk ook de grootste investering die u privť zult doen. Dat doet u daarom niet zomaar. U zoekt betrouwbare mensen die luisteren naar wat u wilt en wat u belangrijk vindt. Die oog hebben voor uw bijzondere wensen en toegewijd zijn om u te helpen uw droom te realiseren.
Een huis is veel meer dan tekeningen en een stapel stenen. Uw huis moet er helemaal zijn voor u. Het gaat om uw woongenot en leefplezier. Iedereen woont immers op zijn eigen manier.
Onze toewijding is het om een ontwerp voor u te maken dat is toegesneden op uw woonwensen en budget. Op maat ontworpen en gebouwd met oog voor kwaliteit en detail. Een karakteristiek huis dat u past en oog heeft voor de omgeving waar het staat. Een huis waarin binnen en buiten vanzelfsprekend met elkaar verbonden zijn en waar het daglicht overdag een prettige atmosfeer geeft. En een huis dat ook praktisch is in het gebruik met een efficiŽnt ruimtegebruik.
Wij zorgen ervoor dat het ontwerp technisch goed is en de planning realistisch, dat het ontwerp past binnen uw budget en dat de bouw goed en zorgvuldig verloopt.
Wij werken niet met vaste aannemers, omdat iedere woning uniek is en er in overleg met u gekeken wordt wie de meest geschikte aannemer is. Zo heeft u de zekerheid dat u niet te veel betaald voor uw woning: een eerlijke prijs met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vijf beloftes
- een unieke woning waar u zich thuis voelt en prettig woont.
- een woning met een efficiŽnt energiegebruik, zodat de energiekosten laag zullen zijn.
- passend bij uw budget.
- een comfortabele woning met prettige ruimten en een aangenaam klimaat.
- goede prijs-kwaliteit verhouding.

    lees verder

    PR-WS-WONINGBOUW-0004 Bergen J4 - Achter small.jpg
    PR-WS-WONINGBOUW-0070 Weert V2 - buitenachter.jpg
    PR-WS-WONINGBOUW-0083 Loenen J14 - Buiten.jpg
    PR-WS-WONINGBOUW-Cannenburgh ingang small.jpg